05 مهر 1393 - 13:57 شناسه خبر: 629 نسخه چاپی

رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم پیشنهاد کرد

تشکیل کافه نان برای برای عرضه نان‌های صنعتی تازه

تشکیل کافه نان برای برای عرضه نان‌های صنعتی تازه رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم پیشنهاد کرد
رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم گفت: پیشنهاد تشکیل کافه نان را حدود دو سالی است که به وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر سازمان‌ها و مراک ...

رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم گفت: پیشنهاد تشکیل کافه نان را حدود دو سالی است که به وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر سازمان‌ها و مراکز مرتبط داده‌ایم و اگر بتوانیم مصوبه آن را دریافت کنیم اشتغال‌زایی ایجاد و حلقه واسط بین مشتری و کارخانه تولید نان ایجاد می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، محمد جواد کرمی  با بیان اینکه کافه نان‌ها می‌توانند در کنار عرضه نان به مردم نوشیدنی نیز عرضه کنند، گفت: در کشورمان محلی برای صبحانه مردم نداریم. در تمام دنیا این حلقه مفقوده را کافه نان تشکیل می‌دهد که در این مراکز قرار بر این است که خمیرهای نان صنعتی به صورت فریز شده موجود باشد و خریداران می‌توانند نان مورد نظر خود را انتخاب کرده و خمیر نان در داخل فر گذاشته شده و نان داغ و تازه به مردم عرضه شود.

کرمی ادامه داد: در حال حاضر نان‌های صنعتی بعد از تولید، بسته‌بندی می‌شوند که بسته‌بندی کردن حدود 30 درصد از کیفیت نان را کاهش می دهد.

رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم افزود: منتظر دریافت مصوبه تشکیل کافه نان هستیم که خوشبختانه مسئولان نظر مساعدی نسبت به این موضوع دارند.

وی یکی از مهم‌ترین مشکلات این صنف را سازمان امور مالیاتی عنوان و اظهار کرد: پیگیری در خصوص تعدیل نرخ بیمه کارکنان واحدهای نان حجیم از 30 به 10 درصد همانند واحدهای نان سنتی از مهم ترین برنامه های اتحادیه محسوب می‌شود که باید انجام شود.

کرمی خاطرنشان کرد: هم‌چنان مساله بیمه اعضای این اتحادیه و تولیدکنندگان نان‌های حجیم با سازمان امور مالیاتی حل نشده است.

 

منبع: ایسنا